Într-un oraș în continuă dezvoltare și expansiune, cu o evoluție pozitivă în toate domeniile de activitate, Quantis se află situat în zona centrală a Iașului, unde business-urile cunosc o efervescență maximă și în care se află peste 30 de companii cu peste 3.000 de angajați. Accesul este facil, atât cu autovehiculele personale, cu mijloacele de transport în comun, cât și cu bicicleta.

Zonele comerciale și spațiile de birouri Quantis dispun de o suprafață închiriabilă de peste 4.000mp. Aceste spații, datorită posibilității de personalizare și configurare, pot fi utilizate, în funcție de destinație, atât ca spații de birouri ultramoderne – clasa A, cât și ca spații comerciale – reprezentanțe, showroom-uri, puncte de retail.

La Quantis vei găsi in permanență un mediu de lucru interior primitor și modern, suprafețe vitrate mari pentru un aport sporit de lumină naturală, o înălțime generoasă de 3.35m, precum și sisteme de purificare a aerului de ultimă generație și sisteme încălzire și ventilație silențioase.

BUSINESS. OFFICE. RETAIL.

Alege spațiul care ți se potrivește

VIAȚĂ URBANĂ. LIFESTYLE. BUSINESS.

Spații comerciale de vânzare

Aproape de centru

În zona centrală a Iașului, unde business-urile cunosc o efervescență maximă.

Suprafețe generoase

Zonele comerciale și spațiile de birouri dispun de o suprafață de peste 4.000mp.

Modern

Mediu de lucru primitor și modern, suprafețe vitrate mari și înălțime generoasă.

Alegerea perfectă!

SPAȚIILE OFFICE ȘI DE RETAIL, DATORITĂ POSIBILITĂȚII DE PERSONALIZARE ȘI CONFIGURARE, POT FI UTILIZATE, ÎN FUNCȚIE DE DESTINAȚIE, ATÂT CA SPAȚII DE BIROURI ULTRAMODERNE – CLASA A, CÂT ȘI CA SPAȚII COMERCIALE – REPREZENTANȚE, SHOWROOM-URI.

2022

TERMEN DE PREDARE

Office

P + M1 + M2

Fundație

REALIZATĂ DE TERRATEST

Premium

MATERIALE DE TOP

Apartamente noi QUANTIS

În Podul de Piatră, aproape de Palas,
cu acces peitonal și auto facil.

Spații de birouri si retail
în proximitatea Palas-ului.

TEHNOLOGII DE ULTIMĂ GENERAȚIE, DOTĂRI ȘI FINISAJE DE TOP
Call Now Button